Menü Bezárás

Ideiglenes felvételi jegyzék

Tisztelt Szülők, leendő Szászosok!

Az alábbiakban megtalálható az intézménybe jelentkező tanulók ideiglenes felvételi jegyzéke. A jelenlegi sorrend csak tájékoztató jellegű, hiszen a felvételi döntéskor kiesnek mindazok, akik másik tagozatra kerülnek be iskolánkba, vagy esetleg másik iskolába nyernek felvételt.

Egy adott listában egy tanuló sok, akár több tíz hellyel is előbbre kerülhet.

A felvételizők bejutása akkor válhat biztossá, ha a tanulói adatlapon az első helyen a BGSZC Szász Ferenc Kereskedelmi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája azon tagozata áll, mely a legvonzóbb a tanuló számára.

Ha nem ez áll az első helyen, és biztosan ide szeretne bejutni a tanuló, akkor március 21-22. között az általános iskolában módosító adatlapot kell kitölteni és első helyen megjelölni iskolánkat. Ahhoz, hogy a döntést megkönnyítsük szeretnénk a szülőket és a tanulókat egy “Nulladik típusú találkozások a Szászban” rendezvényre invitálni 2019. március 19-én 16.30-ra.

A szülők teadélután keretében, a bemutatkozás mellett, kötetlen beszélgetésen is részt vehetnek, hisz jól tudjuk, hogy minden szülő álma, hogy jó helyen tudja gyermekét.
Eközben a diákok ismerkednek, interaktív játékok során akár az első jeles osztályzatukat is megszerezhetik valamelyik szakmai tárgyból
Ne hagyják ki, éljenek a lehetőséggel, hisz tudják, számunkra az Önök gyermeke a legfontosabb!

Regisztráció: szaszigazgato@gmail.com vagy 06-1-333-0555

0040 Kereskedelem

0041 Informatika

0042 Logisztika

0043 Eladó

PDF formátumban:

0040 0041  0042 0043