IGAZGATÓI KÖSZÖNTŐ

Tisz­telt Láto­gató! Örömmel köszöntöm is­kolánk hon­lapján!

A honlapunkon böngészve olyan információkat, tudnivalókat talál, amelyek megkönnyítik a tájékozódást az iskolánk életével kapcsolatban. Betekintést kaphatnak, mi történik iskolánk falai között a hétköznapokban és milyenek az ünnepnapjaink. Megismerheti az itt folyó szakmai munkát, szakmai képzéseket és azokat a követelményeket és kötelezettségeket, amelyeket az iskola támaszt tanulóival szemben.

2015. július 1-jétől intézményünk a Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum tagintézménye.

Iskolánk a munkaerő-piaci igényekhez igazodva képez szakembereket elsősorban a kereskedelem területén mind technikumi, mind pedig szakképző iskolai szinten, s érettségi utáni szakképzésben is. Felismerve a piaci változásokat új területként bevezettük a logisztikai és informatikai képzéseket is. Képzéseink egy része felnőttek számára is elérhető.

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy korszerű, versenyképes tudást biztosítsunk mind a továbbtanulni szándékozóknak, mind a szakmát elsajátítani, abban elhelyezkedni kívánó diákjainknak. Arra törekszünk, hogy tanítványainkat felkészítsük az életre, hogy aztán önálló, felelősségteljes, boldog és kiegyensúlyozott felnőtté válhassanak. Célunk, a szakma szeretetére nevelés mellett, az általános műveltség megalapozása is. Alapelvünk, hogy az iskola minden szinten nyitott legyen a diákok előtt.

Kívánom, hogy gyűjtsön és kapjon minél több információt rólunk a honlapunkon, s ha felkeltettük érdeklődését, arra biztatom, hogy látogasson el hozzánk személyesen is, várjuk Önöket a Nyitott kapuk rendezvényeinken!


Illésné Takács Éva
megbízott igazgató