IGAZGATÓI KÖSZÖNTŐ

Tisztelt Látogató!

Szeretettel köszöntöm iskolánk honlapján!

Folyamatosan változó világunkban szeretnénk hasznos információkkal szolgálni a látogatóink számára Iskolánk működési rendjéről, mindennapjainkról, ünnepeinkről és eredményeinkről.

Intézményünk a Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Tagintézménye.

A „Szász” nagy múltú oktatási intézmény, mely kiemelt szerepet játszik a kereskedelmi szakképzés területén. Büszkék vagyunk iskolánk múltjára, hagyományaira, ugyanakkor fontosnak tartjuk a folyamatos fejlődést, alkalmazkodást a XXI. századi munkaerőpiac elvárásaihoz. Képzési kínálatunk között a technikumi és szakképző iskolai oktatás mellett a szakmát szerzettek érettségire való felkészítése és a felnőttek oktatása is megtalálható.

Jelenleg a Kereskedelmi ágazat mellett a Közlekedés és szállítmányozás, valamint az Informatika és távközlés ágazatban képezzük a jövő szakembereit. Szakképző iskolai képzésben tanuló diákjaink szakirányú oktatása vállalati környezetben, duális partnereinknél valósul meg.

Nappali oktatásban részt vevő diákjaink szakképzési ösztöndíjban részesülnek.

Kiemelten fontos számunkra meglévő kapcsolataink ápolása és folyamatos fejlesztése, valamint új együttműködési lehetőségek feltérképezése és partnerségek kialakítása.

Kedves Szülők, Érdeklődők!

Ismerjenek meg minket! Szeretettel várjuk Önöket nyílt napjainkon, valamint bármely, előre egyeztetett időpontban!

Kedves Diákok!

Gyertek a Szászba! Itt új barátokra lelhettek, barátságos környezetben, elhivatott, támogató oktatók segítségével szerezhettek piacképes szakmát!

Üdvözlettel:


Illésné Takács Éva
megbízott igazgató