HÍREINK

Elektronikus beiratkozás

Tisztelt Szülők,a mai naptól a Kréta rendszeren keresztül elérhetővé vált az online beiratkozás, mely NEM váltja ki az értesítőben szerepelő napokon a személyes beiratkozást, de jelentősen gyorsítja a folyamatot.Kérem Önöket, hogy amennyiben tehetik kezdjék el a dokumentumok feltöltését, segítségül az útmutatót itt találják.

Ideiglenes felvételi lista

Az alábbiakban tagozatonként megtalálják a jelentkezők eredményei alapján készült ideiglenes felvételi listát. A jelenlegi sorrend csak tájékoztató jellegű, a helyezési szám még sokat változhat.

Nincs szóbeli felvételi

Tisztelt Felvételizők, intézményünkben NINCS SZÓBELI felvételi. A választott szaktól függően az általános iskolai erdmények illetve a matematika központi felvételi eredmények alapján történik a tanulók felvétele.

Felvételi információk a 2021. szeptemberben induló képzésekről

A járványügyi helyzet miatt a hagyományos “Nyitott kapuk” eseménysorozatot nem tudjuk a szokásos rendben megvalósítani. Ebben a tanévben ONLINE igazgatói tájékoztatón szeretnénk a pályaválasztásban segítséget nyújtani. A tájékoztatón való részvétel feltétele, hogy az alábbi regisztráció megvalósítása gmail-es címmel! Időpontok: október 20. 16:00 Regisztráció Határidő: október 16.  november 3. 16:00 Regisztráció Határidő: október 30.  november 12. 16:00 Regisztráció Határidő: november 6.  Az esemény linkjét a tájékoztató előtti napokban küldjük a megadott e-mail címre!

Ösztöndíjhoz szükséges bankszámlaszám

Tisztelt Szülők, kérjük, hogy gondviselőként rögzítsék ösztöndíjra jogosult gyermekük bankszámlaszámát a Kréta rendszerben. Ehhez készült útmutatót itt találják.