SPORT

Fair Play Kupa

A Fair Play Kupa tavaszi fordulóján jártunk. Három mérkőzés volt, ami jó hangulatban telt a csípős hideg szél ellenére. Köszönjük az iskola képviseletét a csapatnak: RÁTKAI ANDRÁS PÉTER, PAPP GERGŐ, MERETEI BERKE, VÁNCZA DÁVID TAMÁS, MÁTHÉ KRISZTIÁN, VATALI ZSOLT, KOLLÁR ÁDÁM, HUSSAINI SAID MAHD, POLLER SZILÁRD, DÖBRÖSSY BÁLINT, SZABÓ SÁNDOR
Felkészítő oktató: Pakucs-Gaál Etelka

Röplabda bajnokságon jártunk

A BGSZC Varga István Közgazdasági Technikum rendezte meg a centrum iskolái közötti röplabda bajnokságot, amelyen részt vettek a Szász diákjai is. Gratulálunk a szép játékukhoz!

Résztvevők:

12.B 

Erdősi Gergely, Baki Gábor, Maróti János, Basir Bence

11.B

Pálinkás Noémi

10.A

Szíjjártó Lili

11.C

Duca Anasztázia

Szervező: Pakucs-Gaál Etelka

Mikulás kupa 2022

Iskolánkban a sportversenyek ugyanolyan fontosak, mint bármely más tantárgyi megmérettetés. 2022. december 6-án megrendezésre került Pakucs-Gaál Etelka tanárnő vezetésével a MIKULÁS KUPA.

Hagyományosan megrendezésre kerülő röplabda versenyre nagyon sok osztályunk állított ki csapatot. Az egész napos eseményen végül az alábbi helyezések születtek:

1. helyezett: 12.b

2. helyezett: 11.b

3. helyezett: 9.c

Szeretettel gratulálunk minden csapatnak!
Köszönjük a segítők, Grünfeld Ádám, Maráczi Péter és Sági Dominik tanulók munkáját, illetve köszönjük a szervezést Pakucs-Gaál Etelka tanárnőnek is.

SZÁSZ SPORTNAP

Csodálatos napon került megrendezésre a Szászos Sportnap a közelben lévő Puskás Ferenc Satdionnál. A közös bemelegítő és levezető között több állomáson próbálhatták ki magukat az osztályok. A képek önmagukért beszélnek!
Köszönjük a KK13 osztály rendezői munkáját!

Szervezők: Pálos Attila és Pakucs-Gaál Etelka